Regel uw dag

Bij het onderdeel “Regel uw dag” kunt u uw dag boeken en betalen.

De agenda’s van de trouwlocaties en de trouwambtenaren zijn met elkaar verbonden.

Als u begint met het kiezen van een specifieke dag, dan wordt alleen de locatie getoond die op die dag beschikbaar is en de trouwambtenaren die op die dag beschikbaar zijn.

Kiest u voor een specifieke locatie, dan worden alleen de data getoond waarop die locatie en trouwambtenaren beschikbaar zijn.

Heeft u een voorkeur voor een specifieke trouwambtenaar, dan worden alleen de beschikbare data van die trouwambtenaar getoond (en de locatie die beschikbaar is op die data).

Op deze pagina geeft u ook aan wie uw getuigen zijn (lees hiervoor ook “getuigen kiezen”) en kunt u uw naamgebruik bepalen. Ook kunt u hier aangeven of u een trouwboekje (zie foto’s hieronder) wilt,  of u ringen wilt uitwisselen en of er een kerkelijk huwelijk plaatsvindt. Na uw keuze kunt u meteen afrekenen.

Let op : Om te kunnen trouwen moet er tenminste 14 dagen voor de huwelijksdatum of partnerschapsdatum een melding (ondertrouw) worden gedaan bij de gemeente waar u gaat trouwen of een partnerschap aangaat. U leest hier meer over bij het onderdeel “ondertrouw”. De melding kunt u digitaal verzorgen bij het onderdeel “ondertrouw”.