de Van Gogh kerk

De Van Gogh kerk aan het Raadhuisplein is een gemeentelijke locatie waar je kunt trouwen. Deze locatie is niet altijd beschikbaar, omdat er ook andere activiteiten plaatsvinden. Is de Van Gogh kerk niet beschikbaar op uw gewenste dag? Kijk dan bij de beschikbaarheid van het Trouwkerkje. Beide locaties wisselen, in principe, om de drie weken.

In de Van Gogh kerk is zitplaats voor 64 gasten. Het is mogelijk om vooraf de Van Gogh kerk te bezoeken op afspraak. Voor het maken van een afspraak kunt u bellen naar 14 076 of stuur een e-mail naar servicebalie@etten-leur.nl.

Parkeren
In heel het centrum van Etten-Leur is het betaald parkeren. In de parkeergarage geldt het laagste tarief. Het bruidspaar krijgt een gratis parkeervergunning van de aanwezige gemeentebode. U kunt dan parkeren voor de trap bij de ingang van de Van Gogh kerk. Aanrijroute via Bisschopsmolenstraat.

Muziek
Er is geen muziekapparatuur aanwezig in de Van Gogh kerk. Het is wel mogelijk om eigen apparatuur mee te nemen. Als iemand in de familie of vriendenkring een muziekinstrument bespeelt of een lied wil zingen dan is dit ook mogelijk. Er is één microfoon aanwezig.  U kunt maximaal 3 nummers kiezen om af te spelen tijdens de ceremonie.

In de Van Gogh kerk is een authentiek orgel aanwezig van de bekende orgelbouwer Jacobus Zeemans. Deze kunt u laten bespelen tijdens de ceremonie. Als u hiervoor kiest dan kunt u contact opnemen met de heer M.J.A.M. Gottmer. Zijn telefoonnummer is: 076 501 32 33.