Het Trouwkerkje

Het Trouwkerkje aan het Van Bergenplein is een gemeentelijke locatie waar je kunt trouwen. Deze locatie is niet altijd beschikbaar, omdat er ook andere activiteiten plaatsvinden. Is het Trouwkerkje niet beschikbaar op uw gewenste dag? Kijk dan bij de beschikbaarheid van de Van Gogh kerk. Beide locaties wisselen, in principe, om de drie weken.

In het Trouwkerkje is zitplaats voor 78 gasten. Het is mogelijk om vooraf het Trouwkerkje te bezoeken op afspraak. Voor het maken van een afspraak kunt u bellen naar 14 076 of stuur een e-mail naar servicebalie@etten-leur.nl.

Parkeren
Het Van Bergenplein is een blauwe zone. Als u daar parkeert heeft u een blauwe schijf nodig. In omliggende straten zoals de Kapelstraat parkeert u nog zonder blauwe schijf. Het bruidspaar krijgt gratis een parkeervergunning van de aanwezige gemeentebode. U kunt dan parkeren voor de trap bij de ingang van het Trouwkerkje.

Muziek
Met een eigen device kunt u tijdens de ceremonie zelfgekozen muziek afspelen. Door middel van een kabel of bluetooth wordt een verbinding gemaakt met de aanwezige muziekapparatuur op de locatie. Als iemand in de familie of vriendenkring een muziekinstrument bespeelt of een lied wil zingen dan is dit ook mogelijk. Er zijn twee microfoons aanwezig. U kunt maximaal 3 nummers kiezen om af te spelen tijdens de ceremonie.

In het Trouwkerkje is een authentiek orgel aanwezig van de bekende orgelbouwer Jacobus Zeemans. Deze kunt u laten bespelen tijdens de ceremonie. Kiest u hiervoor? Neem dan contact op met de heer M.J.A.M. Gottmer. Zijn telefoonnummer is: 076 501 32 33. Naast het orgel is er ook een carillon aanwezig die op uw verzoek bij het verlaten van de kerk de bruidsmars afspeelt. Als u dit zou willen dan kunt u dit aangeven bij uw reservering.